TisztaHatvan

Szolidárisak vagyunk a Bosch dolgozóinak béremelési törekvéseivel

2018. január 29. 16:52 - tothnorbert

bosch.jpgA Lehet Más a Politika (LMP) szolidáris a Bosch dolgozóinak béremelési törekvéseivel, mert az LMP Magyarország egyik legnagyobb problémájának tartja az alacsonyan tartott béreket és ezzel szemben egy igazságosabb társadalmat kíván teremteni.

Ma Magyarországon tisztességgel végzett munkából sem lehet biztonságosan megélni. Egy-egy váratlan kiadás a háztartások jelentős részében problémát jelent. A Fidesz tagjainak rendkívüli felelősségük van ebben, hiszen abban látják az ország gazdaságának vonzerejét, hogy alacsonyan tartják a béreket, miközben a munkavállalókat védő szabályozásokat is erőteljesen gyengítették. A kormány által kialakított adópolitika pedig sem a munkaadóknak, sem az átlagos vagy alacsony keresetűeknek nem kedvez. A Fidesz adópolitikájának kizárólag a magas jövedelemmel rendelkezők a nyertesei.

Az LMP egy igazságosabb társadalmat képzel el, ahol kisebbek a jövedelmi különbségek, és kisebbek a munkaadó terhei is: ezért csökkenteni fogjuk a munkavállalói járulékokat, és egy olyan progresszív adórendszert vezetünk be, amelynek következtében az átlagbérek értéke 20%-al növekedni fog.

Tóth Norbert

az LMP országgyűlési képviselőjelöltje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztahatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr6813614229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása