TisztaHatvan

Hatvanban is megegyezett az ellenzék

2019. július 29. 00:02 - tothnorbert

polgarmesteri_hiv_hatvan.jpg

Hatvanban civilek és ellenzéki pártok között született megegyezés az őszi önkormányzati választásokon való közös megmérettetésről - adta hírül a Magyar Hang. Az együttműködésben résztvevő szervezetek a Demokratikus Koalíció (DK), a Jobbik, a Lehet Más a Politika (LMP), a Momentum és az Együtt Hatvanért Egyesület, amely egyben a jelölő szervezete is lesz az ernyője alatt induló ellenzékieknek.

Az MSZP, amelynek képviselőjével a résztvevők szintén folytattak tárgyalásokat egyelőre nem írta alá a megállapodást. A Mindenki Magyarországa Mozgalom koordinátorának közlése szerint azonban a megegyezés lehetősége továbbra is nyitva áll számukra.

Az Együtt Hatvanért Egyesület a polgármester jelölt és a képviselőjelöltek személyét hamarosan szintén nyilvánosságra hozza.

A kormányzati oldalon a bejelentések szerint már eldőlt, hogy a Fidesz, Szabó Zsolt támogatásával Gál Erzsébetet indítja a polgármesteri székért. Szabó így próbálja meg visszaszerezni a város feletti ellenőrzést, amely a jelenlegi polgármesterrel való összeveszés után kicsúszott a markából.

A városban terjedő hírek szerint azonban a kormánypárthoz továbbra is lojális Horváth Richárd polgármester is szeretne újra indulni annak ellenére, hogy a Fidesz nem őt támogatja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztahatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr6914984228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása