TisztaHatvan

Szabó Zsolt államtitkárnak jól megy, de miből?

2018. március 27. 07:06 - tothnorbert

hatvan22.png

A Magyar Nemzet értesülése szerint 4 865 000 dollár, vagyis 1,2 milliárd forint van Szabó Zsolt fideszes képviselő számláján. Heves megye "erős embere" a tulajdonosa - feleségével együtt - annak a Belize-ben bejegyzett cégnek, aminek a számláján várakozik ez az irgalmatlan nagy összeg.

A napilap hitelesített dokumentummal bizonyítja, hogy a Joy World Enterprise Ltd. tulajdonosa a fideszes képviselő, illetve felesége. A dokumentum a számla zárolásáról szól, amire azért került sor, mert a tulajdonos nem fizette be a számlavezetés 300 dolláros költségét. Erre még egy off-shore adóparadicsomban is sort kell keríteni.

2014-ben egészen hasonló helyzet állt fenn, igaz akkor nem a Fidesz, hanem az MSZP volt a főszereplő. Simon Gábor szocialista politikus Ausztriában vezetett 240 millió forintos bankszámlát. A lebukás után a szocialista párt felfüggesztette Simon párttagságát és képviselő-jelöltségét, aztán Simont már gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, illetve házkutatást is tartottak nála.

Vajon most lesz felelősségvállalás és vizsgálat? És ha neki ennyi gyűlt össze, akkor a többieknek mennyi lehet?

kép: atlatszo.hu

 

Szólj hozzá!
Címkék: korrupció Hatvan

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztahatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr8613776146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása